Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@00:17:36 GMT

«در شبکه‌های خصوصی فضا از صداوسیما بازتر است»

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۹۱۷۳۳

«در شبکه‌های خصوصی فضا از صداوسیما بازتر است»

سریال «سایمدانگ» با بازی بازیگر نقش «یانگوم» و با دوبله مینو غزنوی و منوچهر والی‌زاده از پنجم بهمن ماه از شبکه‌ای تعاملی پخش خواهد شد. در نشستی که برای افتتاح پخش این سریال برگزار شد، مسوولان شبکه تیوا درباره‌ی رقابت شبکه‌های خصوصی با رسانه ملی چنین توضیح دادند، «مگر جنگ است که بخواهیم صداوسیما را تهدید کنیم، هدف از راه‌اندازی شبکه‌های خصوصی این است که مشترکان و مردم به محتواهایی که مجاز است اما در تلویزیون قابل دسترس نیست، دست یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش ایسنا، نشست خبری مجموعه کره‌ای «سایمدانگ» با حضور عوامل شبکه تیوا شامل مهدی داوری (رییس هیات مدیره)، محمد بزرگی (مدیرعامل) و مجید صحاف (از اعضای هیات مدیره) برگزار شد و عوامل درباره‌ی نقش سریال‌های کره‌ای در محتوای سمعی و بصری روز و روند دوبله و نمایش این سریال کره‌ای و همچنین ارائه‌ی برنامه‌های آتی تلویزیون تعاملی تیوا مطالبی را بیان کردند.

داوری در ابتدای این نشست درباره‌ی شبکه تعاملی تیوا توضیح داد: این شبکه به صورت ارائه‌ی برنامه‌های تلویزیونی در بستر اینترنت از سال گذشته راه‌اندازی شد؛ البته بحث راه‌اندازی آن از ۱۰ سال گذشته مطرح بود که پس از اینکه شرایط مجوز مهیا شد سال گذشته صداوسیما در مناقصه‌ای که برگزار کرد پنج شبکه خصوصی را مجوز داد تا فعالیت‌های خود را در راستای تولید و پخش برنامه‌های مختلف برای مخاطبان ارائه دهند.

او درباره‌ی خرید مجموعه «سایمدانگ» اظهار کرد: این مجموعه اولین سریالی است که به صورت اختصاصی توسط شبکه تلویزیونی تیوا خریداری شده و از پنج‌شنبه (پنجم بهمن‌ماه) پخش خواهد شد.

داوری در پاسخ به اینکه چرا از میان خیل عظیم سریال‌های خارجی، تیوا پخش سریالی کره‌ای را در دستور کار خود قرار داده‌ است، یادآور شد: قرار است در آینده سریال‌های خارجی دیگری را هم در معرض دید مردم قرار بدهیم اما یکی از علت‌های انتخاب‌مان برای این سریال، گرایش مردم ایران به سریال‌های کره‌ای است.

او در توضیح دیگری مطرح کرد: از طرفی ما در کشورمان مشکل حق کپی‌رایت داریم و با شرکت‌های بزرگ دنیا نمی‌توانیم عقد قرارداد کنیم اما در آینده سریال‌های جذابی را در تیوا خواهید دید که قرار است آن‌ها را هم به مجموعه اضافه کنیم.

رییس هیات مدیره تیوا سپس با اشاره به سریال سایمدانگ عنوان کرد، در ارتباط با انتخاب این مجموعه نیز سیاست ما بر این بوده است که حق کپی رایت را رعایت کنیم ولو نتوانیم برخی محتواها را رعایت کنیم. در حال حاضر حق کپی‌رایت با ماست و اگر تلویزیون هم برای پخش این سریال پیشنهادی داشته باشد مذاکراتی را هم با آن‌ها شروع می‌کنیم. در قراردادی که لحاظ شده است شرایط به گونه‌ای است که شرایط در شبکه تیوا بازتر است.

در ادامه محمد بزرگی، مدیرعامل شبکه تیوا نیز درباره تلویزیون اینترنتی مطرح کرد: تلویزیون‌های اینترنتی بیش از یک دهه است که راه‌اندازی شده‌اند اما یکی از موانعی که ما با آن مواجه بودیم فرهنگ‌سازی مردم برای استفاده از محتوا در این بستر است. اینکه مردم بدانند از این به بعد سریال‌ها را هر زمان در هر کجا می‌توانند ببینند اتفاقی است که در این بستر فراهم شده است اما نیاز به فرهنگ‌سازی دارد که در این راه سخت و دشوار رسانه‌ها تأثیر بسزایی دارند.

او درباره مجموعه کره‌ای سایمدانگ نیز مطرح کرد: سریال «سایمدانگ» محصول سال ۲۰۱۶ کره است. هنرپیشه اصلی این سریال بازیگر نقش یانگوم است که در گفت‌وگویی که با او داشته‌ایم مطرح کرده که بیش از یک دهه است که از بازیگری به دور بوده است و سریال «جواهری در قصر» آخرین بازی او در ۱۰ سال گذشته قبل از سریال «سایمدانگ» است. او علت دوری‌اش از عرصه بازیگری را حفظ بنیان خانواده عنوان کرده است. این سریال همزمان با ما از شبکه نت‌فلیکس هم قرار است پخش شود، سریالی که در دو زمان سنتی و مدرن اتفاق می‌افتد و زندگی عاشقانه و پرشور یک هنرمند کره‌ای به نام «سایمدانگ» است که نقاش معروف کره‌ای است.

بزرگی درباره علت انتخاب این سریال برای دوبله نیز اظهار کرد: انتخاب این سریال به دلیل علاقه مردم ایران به سریال‌های کره‌ای است. وقتی رفتار مشتری‌ها را نگاه می‌کنیم می‌بینیم که سریال کره‌ای در صدر محتواهای ما است.

وی از حضور بازیگر نقش یانگوم برای افتتاح این مجموعه خبر داد اما در عین حال گفت: از ایشان دعوت کرده بودیم که برای افتتاحیه سریال پیش ما باشند اما ایشان با کمال احترام عذرخواهی کرد و توضیح داد که به دلیل اینکه سفیر المپیک زمستانی است، نمی‌تواند در این افتتاحیه حضور یابد.

در بخش دیگری از این نشست مجید صحاف از دیگر عوامل شبکه تیوا درباره میزان استقبال مخاطبان از مجموعه‌های کره‌ای اظهار کرد: انتخاب این سریال و یا هر اتفاق دیگری که در تیوا می‌افتد بر اساس سلیقه مخاطب است، چه از لحاظ تولید محتوا و چه انتخاب مخاطب و درخواستی که داشته است. سلیقه مخاطب برای مجموعه‌هایی مثل ما مهم است چرا که مخاطب با انتخاب خودش سراغ این محتوا می‌آید و انتظار ویژه‌ای نسبت به این مجموعه و آثارش دارد و باید بتواند مخاطب را راضی نگه دارد.

او درباره معیار ممیزی‌ها در شبکه‌های خصوصی، گفت: این ممیزی‌ها کاملا بر اساس قوانین جاری در سازمان صداوسیما است. یک تعامل حرفه‌ای و مطلوب و هماهنگی کامل بین ما و سازمان صداوسیما در این زمینه وجود دارد اما فضا برای محتوای برنامه‌های این شبکه نسبت به تلویزیون بازتر است. رعایت کپی‌رایت، اجازه انتشار و بارگذاری هم یکی از اصول اصلی این مجموعه محسوب می‌شود.

داوری در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه در بین تلویزیون‌های خصوصی تیوا اولین شبکه‌ای است که کاملا خصوصی است، درباره اینکه آیا در آینده برای این شبکه تولید برنامه هم خواهند داشت، اظهار کرد: در استراتژی‌های میان مدت ما تولید محتوا مورد تأکید بوده است. سیاست ما در وهله اول این است که آن بخش از جامعه که محتوایی دارند اما محتوای آن‌ها دیده نمی‌شود به سراغ آن‌ها برویم و پس از آن به مقتضای رفتار مشتری سراغ تولید محتوا می‌رویم. در حال حاضر نگاه ما ایجاد بستر و خرید کپی‌رایت است اما در آینده وارد تولید محتوا خواهیم شد.

او سپس درباره ویژگی شبکه خصوصی تیوا و آی‌پی‌تی‌وی اظهار کرد: یکی از تفاوت‌های شبکه‌های IPTV و VOD، وجود شبکه‌های خطی است. شبکه‌های رادیو تلویزیون خودمان می‌تواند نمونه‌های خوبی برای شبکه‌های خطی باشد. زمانی که این شبکه‌های خطی به راه بیفتند شبکه‌های خصوصی مثل تیوا به راحتی می‌توانند برنامه‌های پرمخاطب رادیو و تلویزیون خودمان را به شکل خطی به نمایش دربیاورند. حسنی که IPTV دارد این است که در حین پخش برنامه‌های زنده تلویزیون که دیگر نمی‌توان این برنامه‌ها را به عقب برگرداند این شبکه‌ها این اجازه را می‌دهند که برنامه به عقب برگردانده شود.

داوری در ادامه درباره تعامل با دوبلورهای باسابقه که در مجموعه «سایمدانگ» حضور دارند نیز اظهار کرد: برای دوبله این سریال تعامل خوبی با دوبلورهای مطرحی که تمایل به همکاری با شبکه‌های خصوصی نداشتند، داشتیم و به عقیده من این مجموعه و در ادامه مجموعه‌های دیگر در شبکه‌های خصوصی بازار خوبی هم می‌توانند برای دوبلورها و کسانی که علاقه‌مند به دوبله هستند، باشد.

او که فیلم «عرق سرد» را برای جشنواره فجر امسال شرکت می‌دهد، درباره پوشش برنامه‌های جشنواره در شبکه تیوا نیز اظهار کرد: سال گذشته ما جشنواره فجر را پوشش دادیم اما امسال جشنواره فجر کمی غیرمتمرکز است و این غیرمتمرکز شدن مشکل ایجاد می‌کند. اما سعی می‌کنیم شرایطش را در موقعیت‌های دیگر فراهم کنیم.

داوری سپس درباره‌ی بازخورد شبکه‌های خصوصی در بین مخاطبان یادآور شد: یکی از علت‌هایی که مردم به مصرف شبکه‌های ماهواره‌ای روی آورده‌اند به دلیل کمبود محتواهای جذاب بود که اگر در اختیارشان قرار بگیرد این حجم گرایش به ماهواره کمتر می‌شود. صداوسیما اگر سیاست‌های درست بگذارد و سراغ ضعف‌هایش برود این حجم گرایش کمتر می‌شود. ما نیز به عنوان یک شبکه خصوصی صداوسیما را تهدید نمی‌کنیم، هدف ما این است که مشترکان و مردم به محتواهای مجاز دسترسی داشته باشند.

بزرگی نیز در بخش پایانی این نشست اظهار کرد: شبکه تیوا اولین شبکه خصوصی در بین است IPTV‌ها است. یکی از معانی راه‌اندازی شبکه خصوصی به چابک بودن آن برمی‌گردد؛ یعنی اینکه یک شبکه خصوصی باید در تصمیم‌گیری، نظارت و واکنش‌ها چابکی داشته باشد. از طرفی حساب‌رسی و سودآوری شبکه نیز اهمیت بالایی دارد. اینکه مارکتینگ پلن داشته باشیم، سلیقه‌های مخاطبان برایمان مهم باشد و هم چنین نسبت به اتفاقات اجتماعی واکنش نشان دهیم. رسانه ملی همان گونه که از اسمش پیداست برای عموم مردم طراحی شده است. شرکت‌های خصوصی مثل تیوا می‌توانند به عنوان نیش‌ مارکتی برای کسانی باشند که تلویزیون کمتر به نیاز آن‌ها توجه می‌کند. ما خیلی راحت‌تر از صداوسیما می‌توانیم ذره‌بین‌مان را در جامعه بگیریم و تشخیص دهیم؛ چرا که در تعامل مستقیم با مردم هستیم.

به گزارش ایسنا، در پایان این نشست اعلام شد مجموعه «سایمدانگ» در ۳۰ قسمت ۶۰ دقیقه‌ای پخش خود را از روز پنج‌شنبه (پنجم بهمن‌ ماه) آغاز خواهد کرد و تاکنون نیز ۱۵ قسمت از این مجموعه به مدیردوبلاژی زهره شکوفنده و بازیگران نقش اصلی مینو غزنوی و همچنین منوچهر والی‌زاده دوبله شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۱۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدآقامیری ظهر چهارشنبه در جلسه شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت گفت: سرمایه گذاران و فعالان عرصه تولید از افسران جنگ اقتصادی به شمار می روند که در این شرایط تحریمی با همه امکانات و توان در عرصه تولید حضور دارند.

استاندار قم بیان کرد: رویکرد مجموعه استان حمایت از تولیدکنندگان و تسهیل مسیر سرمایه گذاری است که ستاد تسهیلات و رفع موانع تولید استان قم به صورت مستمر جلسات خود را برگزار می کند و موضوعات مورد دغدغه فعالان اقتصادی دنبال می شود.

آقامیری اضافه کرد: بخش خصوصی ظرفیت و توانمندی خوبی در عرصه های مختلف اقتصادی دارد و ما بر این امر اعتقاد داریم و توجه به این بخش از برنامه های استانداری قم است.

وی ابراز کرد: دولت سیزدهم در عرصه رونق اقتصاد و حمایت از بخش تولید دغدغه جدی دارد و در طول دوره فعالیت این دولت شاهد این رویکرد بوده ایم.

وی تاکید کرد: ثبات اقتصادی از مهمترین عوامل شکوفایی و رونق بخش تولید است و در البته نباید از پرداخت مالیات فرار کرد و در عین حال اخذ مالیات باید از درآمدهای واقعی باشد.

کد خبر 6094280

دیگر خبرها

  • ورزشی‌های چهاردهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • خبر‌هایی از تجلیل دانش آموزان از معلمان خود
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • جبلی: باید کار‌های بیشتری در موضوع عفاف و حجاب انجام شود
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • جبلی :باید کارهای بیشتری در موضوع عفاف و حجاب انجام شود
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش