Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، آئین تجلیل از خبرنگاران و نشست صمیمانه رئیس ساترا با فعالان رسانه‌ای، ظهر امروز با حضور سعید مقیسه رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) و جمعی از معاونان ساترا در سازمان صداوسیما برگزار شد.

سعید مقیسه در بخشی از سخنان خود ضمن اشاره به الگوی انتشار محتواها در صداوسیما گفت: چندین نوع انتشار محتوا در صداوسیما داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدل اول شامل iptv نظیر تلوبیون یا سامانه سپهر می‌شود که درون سازمان قرار دارند. همچنین پلتفرم‌های تی وی نت، لنز، آیو و تیوا که نیمی از برندشان از سازمان است، حق پخش زنده و شبکه‌داری را برعهده دارند اما سرویس‌های پخش محتوای آنلاین نظیر «وی او دی‌»ها بیرون از سازمان محسوب می‌شوند.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص نحوه اعلام بیانیه‌های اخیری که توسط ساترا صادر شده بود، عنوان کرد: یکی از اصول تنظیم‌گری شفافیت و اعلام کردن است. اما با وجود اینکه ضوابط را برای مجوز اعلام می‌کنیم و حتی کلاس نیز برگزار می‌شود، باز هم به آن‌ها عمل نمی‌شود. بخشی از تنظیم‌گری همین است. البته از سویی این امکان وجود داشت که ضوابط را بدون اینکه اعلام شود، اعمال کنیم، اما این شیوه برای زمانی است که نگاه رقابتی بین ساترا و پلتفرم‌های نمایش آنلاین وجود داشته باشد. اما وقتی ضوابط اعلام  می‌شود و با حضور افراد مشکل برطرف می‌شود، فضا پرتعامل است. اگر کسی محتوای سالم در فضای مجازی تولید و منتشر کند، اهداف ما را برآورده کرده است.

وی افزود: اینکه ضوابط شفاف اعلام می‌شود، در راستای تعامل بیشتر و به تعطیلی نکشاندن پلتفرم‌ها است. مجوز تولید برای این است که برای کاری که اساسا امکان پخش آن وجود ندارد، سرمایه‌گذاری صورت نگیرد. مطابق با قانون، اگر بناست لغو مجوزی صورت گیرد، باید پیش از آن تذکر مکتوب داده شود.

او ادامه داد: تاکنون حدود 300 مجوز برای سرویس‌ها و پلتفرم‌های رسانه‌ای صادر شده است. مجوزی برای تولید آثار و یک مجوز نیز برای انتشار محتوا داریم که برای آثار تأمینی (فیلم و سریال‌های خارجی) و آثار تولیدی است.

رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در خصوص برخی خدمات ساترا به پلتفرم‌ها بیان کرد: ممیزی که قبلاً توسط نهادهایی در بیرون انجام می‌شد، در حال حاضر رایگان انجام می‌شود و برخی مسائل زیرساختی نیز وجود دارد که در آینده اعلام می‌شود. همچنین قرار است خدمات مشاوره‌ای و تبلیغی در صداوسیما برای پلتفرم‌ها داشته باشیم. بسیاری از ضوابط و فرآیندهایی که نسبت به آن اعلام بی‌خبری می‌شود، بر روی وبسایت ساترا قرار گرفته است.  

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ساترا وی او دی آی پی تی وی تلوبیون پلتفرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۸۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه ملی تنظیم گری ایران با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و نهادهای ذیربط با محوریت این مرکز، رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضائیه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضائی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

کد خبر 6094958

دیگر خبرها

  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • «حشاشین» سریالی بر اساس تحریف تاریخ است
  • واکنش رئیس صدا و سیما به ممنوعیت پخش «حشاشین»
  • جذب امریه سربازی در سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم